Yksinkertainen elämä on pirun kaunis asia

Vuosi vuodelta alan kallistua enemmän yksinkertaisen elämän puoleen. Minkäänlainen maallinen mammona kun ei tunnu enää oikein miltään.

Tottakai raha tuo tietynlaista turvaa ja sillä ostettavat hyödykkeet hetkellistä mielihyvää, mutta ei maallisella mammonalla ole mielestäni onnellisuuden kanssa mitään tekemistä.

Onnellisuus on jotakin syvempää, pitkäkestoisempaa sekä merkityksellisempää.

En ole niin viisas mies, että kykenisin antamaan tähän tarkan selityksen, mutta voin kertoa mitä onnellisuus minulle itselleni merkitsee.

Minulle se merkitsee lapseni kauniita kasvoja, vaimoni rakastavaa kosketusta, perhettä sekä ystäviä joihin voin luottaa täysillä. Se merkitsee kattoa pään päällä, lämmintä ruokaa lautasella. Tietynlaista sisäistä rauhaa, jota kukaan muu ei voi minulta riistää.

Ei elämän mielestäni tarvitse olla sen kummallisempaa. Tavallinen arki on se mitä arvostan yli kaiken. Elämä ei voi eikä sen pidäkään olla jatkuvaa huippujen tavoittelemista. Sen ei myöskään pidä olla pelkkää suorittamista tai excel-aikataulujen mukana juoksemista. Tai en jaksa uskoa, että tällä tavalla ainakaan onnellisuutta saavutettaisiin.

Mitä mieltä sinä olet?

Minun mielestäni yksinkertainen elämä on pirun kaunis asia.

Instagram: villevento | Twitter: @VilleVento

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s