Ihmisen vaikutus toiseen ihmiseen

Ihmisen vaikutus toiseen ihmiseen on parhaimmillaan mahdottoman suuri.

Kun ajattelen esimerkiksi omaa työelämääni, olen saanut tavata ja nähdä inspiroivia persoonia, jotka ovat omalla teoillaan tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen. He ovat innostaneet minua aivan uusien kokemusten pariin ja heidän tekonsa ovat rohkaisseet minua yrittämään jotakin sellaista mitä en aina olisi uskonut olevan edes mahdollista.

Joskus pelkkä toisen ihmisen läsnäolo on tehnyt minusta paremman ihmisen tai työntekijän. Tai siltä minusta on ainakin tuntunut. Olet itsekin varmasti joskus kokenut saman tunteen. Niin suuri on ihmisen vaikutus toiseen ihmiseen parhaimmillaan.

Tämän takia esimerkiksi erilaisilla motivaatiopuhujilla voi olla todella suuri vaikutus kuulijoidensa elämään. Jos he onnistuvat luomaan oikeasti vahvan yhteyden kuulijoihinsa ja inspiroimaan heitä, tai saamaan heidän sisällään palavan liekin roihuamaan, he voivat oikeasti saada aikaan ihmeitä.

Ja sama pätee oikeastaan keneen tahansa ihmiseen, kuka onnistuu meitä motivoimaan. Se voi olla puoliso, isä, äiti, ystävä, työkaveri, esimies tai oikeastaan kuka vain.

Ihmisen vaikutusta toiseen ihmiseen ei voi aliarvioida.

Instagram: villevento | LinkedIn: Ville Vento Twitter: @VilleVento

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s