Yhdellä otolla – vlogini on startannut

Oman blogin pitäminen on ollut äärimmäisen terapeuttinen kokemus itselle, sillä rakastan kirjoittamista. Jo pienenä kirjoittelin ajankulukseni erilaisia runoja ja tarinoita ja yhä edelleen intohimo kirjoittamista kohtaan on läsnä.

Mutta, aina on välillä on käynyt mielessä ajatus, että näistä samoista aiheista olisi kiva höpistä ihan videollakin. Niinpä ryhdyinkin tuumasta toimeen ja starttasin oman vlogisarjan Yhdellä otolla tämän oman blogini jatkeeksi. Nyt ollaan siis jännän äärellä!

Yhdellä otolla -sarjassa ideana on puhua samanlaisista aiheista kuin tässä blogissanikin ja jokaisen videon tulen purkittamaan yhdellä otolla. En siis tiedä millaisia aivomyrskyjä tulette näkemään, mutta toivon että niissä olisi jotain järkeäkin.

Alla ensimmäinen jakso, aiheesta etätyö ja liikkuva työ. Tykätkää videosta jos siltä tuntuu, kommentoikaa ja tilatkaa ihmessä myös kanava. Lisää videoita tulossa aivan lähiaikoina.

 

Instagram: villevento | LinkedIn: Ville Vento Twitter: @VilleVento

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s