Henkilöbrändi – mitä enempi kontakteja, sitä enempi mahdollisuuksia

Henkilöbrändissä -ja brändäyksessä on kyse näin yksinkertaisesta asiasta: mitä näkyvämpi olet esimerkiksi somessa, sitä enemmän sinulla on kontakteja. Mitä enemmän sinulla on kontakteja, sitä enemmän sinulla on erilaisia mahdollisuuksia esimerkiksi työelämää ajatellen.

Miksi et siis brändäisi itseäsi ja aloittaisi vaikka heti? Sillä tulevaisuudessa jalkoihin tulevat jäämään ne, jotka eivät näy missään.

Osallistumalla somessa keskusteluihin itseä kiinnostavista aiheista, aloittamalla keskusteluita, jakamalla tietoa, kyseenalaistamalla asioita ja tuomalla rohkeasti esiin omia mielipiteitä (olemalla kuitenkin asiallinen) oma näkyvyytesi kasvaa. Ja mitä aktiivisempi olet, sitä nopeammin se oma näkyvyytesi kasvaa.

Loppujen lopuksi kaikki on siis vain itsestä kiinni. Oikotietä onneen ei ole, vaan se oma henkilöbrändi rakentuu pieni palanen kerrallaan. Mutta hyödyt ovat niin selkeät, että kaikki on sen arvoista. Omakohtaisena esimerkkinä voin mainita, että bloggaamalla ja somettamalla aktiivisesti viime vuonna varmistin oman paikkani tämän vuoden Ping Helsinki -tapahtumassa Content Gurun roolissa.

Oli kyse sitten omasta blogista, myymisestä tai työn hakemisesta, sitä vahvemmilla olet mitä vahvempi sinun henkilöbrändisi on. Se on niin yksinkertaista. 

Instagram: villevento | LinkedIn: Ville Vento Twitter: @VilleVento

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s