No Bullsh*t – mistä oikein on kyse tulevassa vlogissani?

On aika seurata kehityksen kulkua.

Viime vuonna tuli melko ahkeraan tahtiin blogattua. Kirjoituksia kertyi vuoden aikana lähemmäs 50 kappaletta erinäisistä aiheista, muun muassa digitalisaatiosta, somesta ja vähän elämästä muutenkin.

Pyrkimyksenäni on blogata ahkeraan tahtiin tänäkin vuonna, mutta sen lisäksi on aika digitalisoitua entisestään: starttaan piakkoin oman vlogin, joka kulkee ytimekkäästi nimellä ”No Bullsh*t”.

Tarkoituksenani ei ole tehdä tyhjänpäiväistä jargonia sisältävää sisältöä, jossa ainoa ytimekäs seikka on nimi. Sen sijaan tavoitteenani on tehdä sisältöä, jossa puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Ytimekkäitä jaksoja, joissa karsitaan turha jauhaminen kokonaan pois.

Miksi sitten aloitan vlogin? Eikö blogi itsessään riittäisi? Voi toki olla, että riittäisi, mutta aktiivisuus ei ole omasta mielestäni ikinä pahasta. Sitäpaitsi, erityylinen sisältö palvelee erilaisia ihmisiä. Osa tykkää mieluummin lukea kirjoituksia, osa taas katsoa videoita. Jotkut molempia.

Tärkeimpänä tavoitteenani on kuitenkin saada entistä laajemman väen tietoisuuteen niitä asioita, jotka kaipaavat yhä edelleen muutosta. Tavoitteenani on myös ottaa entistä voimakkaammin kantaa näihin samaisiin asioihin.

Miksi esimerkiksi etätyön tuomia hyötyjä ei vieläkään tunnisteta monissa yrityksissä? Tai miksi yrityksissä edelleen siiloudutaan turhan helposti, vaikka tekemällä yhteistyötä saataisiin niin h*lkutin paljon enemmän aikaiseksi? Tai miksi yhä useampi yritys ei rohkeasti kannusta työntekijöitään lähtemään somen valloitukseen, useiden konkreettisten esimerkkien voimaannuttamina (ei nimiä, mutta Eveliina Silver nyt ainakin)?

Tarkoitus on puhua pitkälti samoista teemoista kuin blogissanikin. Vahvasti digitalisaation ja somen ympärillä tulen pyörimään ja haluan kunnolla herätellä ihmisiä.

Lopputulos on toki aina eri asia kuin visio, mutta tulen antamaan täyden 100% panokseni sen eteen, että luvassa olisi ihan aikuisten oikeasti herättelevää sekä ennen kaikkea viihdyttävää sisältöä.

PS. Kaikki vlogi-jaksoni tullaan julkaisemaan myöhemmin ilmoittamallani Youtube -kanavalla. Julkaisen ne toki myös täällä blogissani ja yritän pitää melua niistä somen puolellakin.

Instagram: villevento | LinkedIn: Ville Vento Twitter: @VilleVento

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s