V*tun unelmat

V*tun unelmat. Eivät ne kuitenkaan ikinä toteudu. Sitä paitsi, eikös pelkkä unelmointi ole jo puoli voittoa, kuten Veikkaus mainostaa?

Minulle ei riitä puoli voittoa. Haluan unelmani 100 prosenttisesti.

Ymmärrettävästi ihminen lannistuu helposti unelmiensa kanssa. Osittain se johtuu siitä, että kuvittelemme turhan usein unelmiemme olevan vain unelmia, ikään kuin ne olisivat jollain tavalla täysin saavuttamattomissa. Mutta, kuten sanonta kuuluu, ”if your goals don’t scare you, they aren’t big enough”.

Minulla on ollut jo jonkin aikaa unelma, jota olen monesti yrittänyt työntää pois mielestäni. En ole halunnut uhrata liikaa ajatuksia jollekin sellaiselle, mikä ei välttämättä ikinä toteudu. Jos en toivo liikoja, en voi myöskään pettyä.

Kuinka typerä olen ollutkaan. Unelmiksi ne tosiaan jäävätkin, jos kaikki on ainoastaan unelmoinnin ja toivomisen varassa.

Viime kädessä kaikki lähtee asioiden tekemisestä. Polun rakentamisesta, metri kerrallaan, kohti sitä kaukana horisontissa siintävää unelmaa.

Eikä se polun rakentaminen ole ikinä helppoa. Se on hermoja raastavaa, pitkäjänteistä työtä. Se ajaa sinut miljoona kertaa raivon partaalle ja saa sinut kyseenalaistamaan kerta toisensa jälkeen onko tässä yhtään mitään järkeä. Unelmien saavuttaminen tuntuu usein yhtä haastavalta kuin sateenkaaren pään löytäminen.V*tun unelmat.

Sitten, yhtenä kauniina päivänä, kaikki se työ ja tuska tuottavat tulosta.

Nyt tuo haaveilemani unelma ei ole enää pelkkä unelma. Nyt se on jo jotakin konkreettista, aivan omien käsieni ulottuvilla. Jos kaikki menee niin kuin toivon, tuosta unelmastani tulee pian 100 prosenttisesti totta.

Ja se kaikki on yhden kliseisen ajatuksen ansiota: entä jos kaikki on tosiaan vain itsestä kiinni?

Instagram: villevento | LinkedIn: Ville Vento Twitter: @VilleVento 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s