Ollaan aitoja

Minulla on ollut mahdollisuus tavata some -verkostoistani tuttuja ihmisiä myös somen ulkopuolella ja olen ollut joka kerta yhtä iloisesti yllättynyt siitä, kuinka aitoja ja mukavia nämä ihmiset ovat myös tosielämässä olleet. Tämä on entisestään vahvistanut käsitystäni siitä, että tärkeintä somessa on se ehdoton aitous.

Kukaan ei pysty kovin pitkään vetämään jotakin roolia, ilman että se aito minä paistaa taustalta läpi.

Me ihmiset olemme itse asiassa nykyään aika taitavia tunnistamaan ketkä feikkaavat ja ketkä eivät.Siksi olen niin iloisesti yllättynyt, etten ole vielä face2face kohdannut some -tuttuja, joiden kohdalla olisi pitänyt arpoa ovatko he sittenkin lintuja vai kaloja.

Mikä siinä aitoudessa sitten niin viehättää?

Kun olemme aitoja, olemme tietyllä tapaa täysin alastomia, haavoittuvaisia, inhimillisiä olentoja, jotka tekevät virheitä ja nolostuvatkin joskus. Ei kai sellainen nyt ketään voi kiinnostaa?

Niinhän sitä luulisi, mutta joku pirulainen siinä aitoudessa silti viehättää. Ehkä ne ovat juuri nuo edellä mainitut asiat. Se, että voimme todeta että tuokin kaveri tai julkkis on aivan samalla tavalla ihminen kuin minä itse.

Jos joskus tapaamme somen ulkopuolella, voin vannoa etten yritä esittää mitään muuta kuin mitä todellisuudessa olen. Koska olen muutaman viime vuoden aikana oppinut, että siihen ei vain kerta kaikkiaan ole mitään tarvetta. Emme voi ihmisinä itse vaikuttaa siihen pitävätkö muut meidän luonteestame, persoonastamme ja ulkoisesta habituksestamme vaiko eivät. Voimme yrittää loputtomiin saakka kaunistella ja sokerikuorruttaa totuutta, mutta loppujen lopuksi vain sillä on väliä minkälaisia syvällä sisimmässämme olemme.

Harras toiveeni onkin, että jos ja kun olette somessa, olkaa siellä sellaisia kuin ihan oikeastikin olette. Olkaa aitoja älkääkä vain some -aitoja.

Instagram: villevento | LinkedIn: Ville Vento Twitter: @VilleVento 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s