Iso kiitos

Kun viime syksynä aloitin blogini, olin epäilevin mielin liikkeellä. Näinköhän tästä tulee yhtään mitään? Jaksanko kirjoittaa säännöllisesti myös työajan ulkopuolella ja ennen kaikkea, onko tuottamallani sisällöllä mitään annettavaa kenellekään?

Nyt noin 5 kuukautta ja 14 kirjoitusta myöhemmin en tiedä onko tuottamallani sisällöllä edelleenkään mitään annettavaa kenellekään, mutta ainakin olen jaksanut kirjoittaa säännöllisesti. Aiheiden ja itse kirjoitusprosessin kanssa ei ole sen kummemmin tarvinnut ponnistella mikä on aina hyvä merkki. Olen kirjoitellut sitä mukaan kun asiaa on virrannut mieleeni ja ainakin tähän asti olen ollut varsin tyytyväinen kirjoitusteni julkaisutahtiin.

On myös tärkeää olla kiitollinen.

Aloitin syksyllä blogini ensisijaisesti omaksi ilokseni ja ajattelin, että jos joku muu sattuu kirjoituksiani lukemaan ja niistä jotain hyötymään niin se on pelkkää plussaa. Tilastojen ja jakojen valossa blogi on saanut paremman lähdön kuin olisin uskonutkaan enkä voisi olla enempää kiitollinen teille kaikille, jotka olette kirjoituksiani lukeneet. Niistä ei ole pakko pitää ja voitte olla eri mieltä asioista, mutta olen joka tapauksessa kiitollinen.

Olen enemmän kuin motivoitunut jatkamaan kirjoittamista myös tulevaisuudessa ja siitä iso kiitos kuuluu teille lukijoille.

“Be thankful for what you have; you’ll end up having more. If you concentrate on what you don’t have, you will never, ever have enough” -Oprah Winfrey

Instagram: villevento | LinkedIn: Ville Vento Twitter: @VilleVento 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s