Hukkaan heitetty some?

Olen viime aikoina pohtinut:

Onko some ja sen tuomat verkostot täysin hukkaan heitetty mahdollisuus, jos niitä ei aktiivisesti hyödynnä myös somen ulkopuolella?

Olen itse muutamaa konkreettista esimerkkiä seuranneena oppinut, että esimerkiksi Twitterissä voi olla vaikka kuinka paljon uusia loistavia kontakteja (tulevia työnantajia, yhteistyökumppaneita, sydänystäviä tai vaikka elämänkumppani). On täysin itsestä ja omasta aktiivisuudesta kiinni kuinka sitä verkostoaan hyödyntää. Elämme toki valintojen maailmassa ja jos oma tahto on pitää some somena ja erossa muusta elämästä, se on ihan ok.

On totta kai jo itsessään mukavaa jos joku arvostamani tai ihailemani henkilö seuraa minua Twitterissä. Uskoakseni se välittää ajatusta siitä, että kyseinen henkilö on jollain tasolla kiinnostunut ajatuksistani tai tekemisistäni. Mutta onko siinä kaikki? Miksi emme lähtisi oppimaan viisaammiltamme ihan face2face, suunnittelemaan yhteistyöprojekteja, tekemään ihan kaikkea sellaista mistä voi olla meille konkreettista hyötyä urallamme ja muutenkin elämässä.

Jos sinulla on Twitterissä 1000 seuraajaa, sinulla on yhteensä 1000 kontaktia, 1000 erilaista mahdollisuutta (ja tämä sama pätee kaikkiin some –kanaviin).

Muistakaa, on vain itsestämme kiinni kuinka hyödynnämme nämä mahdollisuudet.

Instagram: villevento | LinkedIn: Ville Vento Twitter: @VilleVento 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s